Rasmus Uusipaikka

Rasmus aloitti VALORilla syyskuussa 2024 harjoittelijana. Rasmus on kiinnostunut konsultoinnissa erityisesti strukturoidusta ongelmanratkaisusta sekä monipuolisen ongelmakentän hahmottamisesta laajasti eri aloilta. Rasmus opiskelee tuotantotalouden opintoja Aalto-yliopistossa painottaen erityisesti tietotekniikan opintoja tutkinnossaan.

Asiantuntemus

Rasmuksella on useamman vuoden kokemusta liiketoiminnan analytiikasta. Hän on tuottanut markkina- ja kilpailija-analyysia aikaisemmissa tehtävissään start-upeissa sekä viimeisimmässä positiossaan keskittynyt erityisesti data-analytiikkaan, data-pohjaiseen päätöksentekoon sekä datan hallintaan ohjelmoinnin näkökulmasta. Rasmuksella on myös vahva tausta tietotekniikasta harrastuneisuuden, opintojen ja aikaisempien tehtävien kautta.

Koulutus

Rasmus suorittaa tuotantotalouden diplomi-insinöörin opintoja Aalto-yliopistossa.

Toimiston ulkopuolella

Vapaa-ajallaan Rasmus nauttii erityisesti kestävyysjuoksusta sekä kuntosalilla käymisestä. Tällä hetkellä tavoitteena Rasmuksella on parantaa vuosien takaista maraton-aikaansa, mutta tärkeintä lajeissa on erityisesti kavereiden kanssa yhdessä tekeminen.